Vi har mer än 1642 rabattkoder till över 862 butiker

Jotex rabattkod och recension

Sven-ke Johansson besökte sitt barndomshem i Gnosjö en jul för över 50 år sedan, och våningen börjar där. Han skulle hjälpa sin mamma att byta gardiner inför första advent, vilket har varit en familjetradition sedan han var barn. Idén att starta gardinspecialisten Jotex kom upp då och då. Han såg hur vackert årstiderna förändrades i fönstret under hela hans barndom, och hur hemmet förändrade personligheten när gardinerna byttes. "Alla har rätt till ett härligt och personligt hem samtidigt som de har tillräckligt med pengar för att göra andra saker."

Jotex gardiner

Jotex är en kombination av Sven-ke Johanssons efternamn "Jo" och ordet textil. För att få en känsla för butikerna går han runt och visar upp sin samling gardiner, som inkluderar mönster skapade av hans egna designers och textilkonstnärer. Han har sin katalog med olika mönsterbilder, färger och modeller med sig. Katalogen, som bara kan lånas under en begränsad tid, får snabbt fäste i området och börjar likna en inredningstidning. I takt med att efterfrågan växer expanderar den lilla postorderverksamheten genom att trycka fler kataloger.

Jotex rabattkod

Jotex erbjuder en mängd olika kostnadseffektiva alternativ för att köpa högkvalitativa varor. Till att börja med har de ett erbjudandeavsnitt där du kan hitta artiklar till salu som du har letat efter. De har också en skarp prisflik med populära artiklar till salu eller bara billigare alternativ, förutom erbjudandena. Du bör definitivt titta igenom båda delarna av Jotex webbplats; du kanske hittar några saker som du inte skulle förvänta dig att vara så billiga! Om det inte räcker för dig, kolla in våra rabattkoder på den här sidan för att spara ännu mer pengar på dina inköp!

Jotex matta

Värnamo är destinationen för den rörliga lasten 1970. Kollektionen växer i popularitet tack vare fashionabla mönster och banbrytande järnfria och defektfria sängkläder.  Att ge det där lilla extra: en design som ingen annan har tänkt på, ett material som är lite annorlunda, en unik detalj. En del av framgången kommer att vara att ha billiga, lättbeställda varor. Jotex försöker bli en butikskedja tio år senare, men inser snabbt att man kan hålla priserna lägre utan att ha fysiska butiker, så det återgår till postorder.  De gick med i Ellos Group 2009 efter att ha landat i Bors, Sveriges textilhuvudstad. De hade tidigare etablerat sig i Finland och Norge, och trendundersökningar genomförs över hela världen, från Milano till New York och även i Fjärran Östern.

Jotex lampor Och hållbarhet

De vill att det ska vara enkelt för dig att designa ett hem som du älskar samtidigt som du tar hand om hemmet som de alla delar, vår planet. Hållbarhet är en kontinuerlig process och vissa produkter är svårare att tillverka på ett hållbart sätt än andra. De vet att de kan göra mycket mer, vilket är det som motiverar dem att ta på sig mer produktions- och hållbarhetsansvar. Mer information om deras insatser för att minska den globala resursförbrukningen finns på deras sida. När du handlar hos Jotex vill de göra det enkelt för dig att fatta miljövänliga beslut. Som ett resultat klimatkompenseras alla leveranser som skickas från deras lager till dig, så att du kan designa ett hem som du är stolt över. Jotex har ett brett sortiment av produkter som passar allas behov. De ser till att du alltid får det bästa priset på vad du än letar efter. Detta är något de kan garantera på produkter som du också kan köpa någon annanstans.

Jotex på Trustpilot

Du, som alla andra, vill vara säker på att du får det bästa av det bästa. Du vill kunna lita på företaget och veta att du får exakt vad du betalar för.  Det blir inget pyssel med processen att registrera sig för/köpa från företaget mitt i eller under det. För att ta itu med dina problem samlade vi information om Jotex rykte från riktiga kundrecensioner. Trustpilot kan komma till nytta här. Vi kan se hur det går för företaget på Trustpilot och vad vi kan förvänta oss av alla aspekter av företaget. Företaget går bra på Trustpilot, med recensioner från kunder.

© 2020 Rabattkodslandet.se