Vi har mer än 1642 rabattkoder till över 862 butiker

Jordklok rabattkod och recension

Jordklok grundades år 2007 och har sedan dess bidragit med ekologiska, naturliga samt hållbara produkter via sin e-handelssajt. Visionen är att så enkelt som möjligt ändra dina konsumtionsvaror och istället försöka få dig att tänka på vilka produkter du handlar. Det är faktiskt inte så svårt att handla på ett sätt som är bättre för vår miljö. När du gör en beställning på Jordklok kan du lägga till ”Femman” vid din beställning. Detta innebär att du skänker fem kronor till Vi-skogens hållbarhetsprojekt i Afrika. Jordklok matchar din gåva och varje kvartal doneras summan till Vi-skogen. Det går oavbrutet till bönder i Östra Afrika för att hjälpa till att försöka bekämpa fattigdomen. Det är möjligt att donera mer om du skulle vilja det. Jordklok är en viktig e-handel som ger dig som konsument möjligheten att handla smart och hållbart. Vi har trots allt bara en jord som vi behöver ta väl hand om. Du gör skillnad genom att handla ekologiska, hållbara och naturliga produkter. Låter Jordklok som en sajt för dig? Vi ger dig information om allt som rör Jordklok och dess sortiment samt om det finns någon aktuell Jordklok rabattkod som du kan använda på hela ditt köp.

Jordklok rabattkod som fungerar

Att handla på nätet har sina fördelar och en sådan är framför allt att priserna ofta är lägre. Det är dessutom enklare att få olika rabatterkoder och erbjudanden när du handlar online. Jordklok erbjuder kontinuerligt olika kampanjer på utvalda produkter och varumärken. Det kan exempelvis vara att de erbjuder 20 % rabatt på kroppsvård eller liknande. För kampanjer krävs ingen Jordklok rabattkod utan prisavdraget görs automatiskt. Dock dyker det upp rabattkoder då och då som du kan använda i webbshoppen.

Jordklok nyhetsbrev - Få rabattkod

För att ta del av exklusiva erbjudanden och inte missa några spännande nyheter i sortimentet kan det vara bra att registrera dig för nyhetsbrevet. Detta gör du genom att fylla i din e-postadress och sedan kommer du bli kontaktad via mejl med erbjudanden, inspiration och nyheter. Det är även möjligt att få exklusiva rabattkoder som du kan nyttja när du shoppar på Jordklok.

Hur du aktiverar din Jordklok rabattkod

Har du en giltig Jordklok rabattkod kan du nyttja den när du handlar. Det är enkelt att aktivera koden och det enda du behöver göra är att följa stegen nedan:
  1. Lägg alla produkter som du vill köpa i din varukorg.
  2. Klicka på ”till kassan”.
  3. Sedan klickar du på ”jag har en värdekod”.
  4. Fyll i din rabattkod.
  5. Klicka på ”lägg till” och sedan är det klart.

Vilka produkter erbjuder Jordklok?

jordklok.se finner du ett sortiment med ekologiska, naturliga och hållbara produkter inom ett flertal kategorier: hudvård, hårdvård, smink, hem och hushåll, hygien, barn och förälder samt mat och dryck. Det finns allt från eteriska oljor till handgjorda tvålar. I kategorin hudvård hittar du välkända varumärken som Urtekram, Loelle, Najel och Crearome vars produkter är fria från onödiga tillsatser, parabener och mikroplaster. Det finns sex stycken underkategorier i hudvård vilka är: ansiktsvård, dusch och bad, kroppsvård, hudvård för män, solskydd och råvaror. I kategorin hårvård har du underkategorier såsom styling, schampo, hårfärg, balsam, håraccessoarer, hårborttagning och rakning. Populära varumärken inom hårdvårds-kategorin är BRUNS products, Faith in Nature och Avril. Om du är överkänslig mot vissa tillsatser eller framtagna ämnen kan det vara bra att prova naturliga produkter som inte innehåller dessa typer av ämnen. Särskilt när det kommer till exempelvis smink som man har på den känsligaste delen av kroppen - ansiktet. I kategorin kosmetika har du allt för din hy såväl ansikte, ögon, läppar samt doft. Hygien är en annan kategori på Jordklok där produkter utan plaster, blekmedel och kemikalier är samlade. Detta är annars vanliga ämnen i exempelvis din tandkräm. Du har fyra olika underkategorier som är: mensskydd, munvård, intim och övrigt. I hem och hushåll-kategorin har du allt för ditt hem när det kommer till rengöringsprodukter, disk, tvätt, kök och avfallssortering. Det finns även klimatsmarta och återanvändningsbara shoppingpåsar som är ett perfekt inköp nu när plastpåsarna har stigit i pris i Sverige.

Vilka varumärken finns?

På Jordklok finns det många populära varumärken att välja mellan exempelvis Aloe Pura, Ecoleaf, Biomed, Hevea, Weleda och Källans naturprodukter för att nämna några. Går du in på ”varumärken” på webbsidan får du en snabb översikt vilka varumärken som finns tillgängliga. De är sorterade i alfabetisk ordning från A till Ö.

Information om leverans

Gör du din beställning på en veckodag skickas din beställning vanligtvis samma dag. Leveranstiden är 1-2 arbetsdagar bortsett vid hemleverans dagtid då leveranstiden är något längre 2-3 arbetsdagar. Jordklok levererar endast inom Sverige med följande leveransalternativ: Till ombud med Schenker  Du betalar 49 kronor i avgift men om ditt ordervärde är över 499 kronor kommer du få fri frakt. Med detta leveransalternativ skickas till paket till ditt närmsta Schenker ombud. Vilket innebär att du får en smsavistering när ditt paket finns att hämta ut. Du behöver då uppvisa legitimation. Hemleverans Airmee 17.00-22.00  Föredrar du hemleverans kan detta leveransalternativ vara att föredra. Det är endast tillgängligt i vissa orter i storstäder som Stockholm, Göteborg och Malmö. När du anger ditt postkommer kommer du se vilka leveransalternativ som finns tillgängliga för dig. Hemleverans med Airmee kostar 49 kronor men är gratis vid köp över 499 kronor.  Hemleverans Budbee 17.00-22.00  Med Budbee kan du få ditt paket hemlevererat om du bor i Göteborg, Malmö, Stockholm, Jönköping, Helsinborg, Södertälje, Uppsala, Linköping, Örebro eller Västerås. Fraktavgifter som tillkommer är 59 kronor men vid köp över 499 kronor är fraktavgiften 9 kronor.  Till ombud med Posten  Paket skickas då till ditt närmsta Posten-ombud och avgiften är 49 kronor. Överstiger din beställning 499 kronor är det gratis frakt. Du behöver uppvisa en giltig ID-handling för att hämta ut ditt paket. Hemleverans dagtid Om du inte vill behöva hämta ut ditt paket på ett utlämningsställe kan du välja hemleverans dagtid som leveranssätt. Då kommer du få ditt paket direkt hem till dig under dagtid. Avgiften är 69 kronor.

Ångerrätt och returer

Ångerrätten innebär att du som kund har 14 dagar att ångra ditt köp. Din produkt måste vara i obruten förpackning och icke använd. För att returnera din vara behöver du kontakta kundtjänsten antingen via telefon eller mejl för att informera om att du vill göra en retur. Du som kund ansvarar för returavgiften som kan variera beroende på hur stort ditt paket är. När du skickar tillbaka ditt paket är det viktigt att du har inkluderat ditt ordernummer för att Jordklok ska kunna hantera din retur så snabbt som möjligt. När Jordklok har återfått produkterna påbörjas en återbetalningsprocess vilket kan ta upp till några dagar efter att din retur har mottagits.

Betalningssätt

Jordklok erbjuder säkra betalningsmetoder via Klarna eller kortbetalning. Med Klarna kan du välja om du vill betala direkt eller med faktura eller delbetalning. Väljer du faktura kommer du få en faktura i samband med ditt köp som behöver betalas inom 14 dagar. Om fakturan inte betalas i tid tillkommer en påminnelseavgift samt fördröjningsränta. Om du väljer att betala direkt via Klarna kommer ditt köp dras från ditt valda bankkonto när produkterna har skickats till dig. Med Klarna kan du dessutom välja delbetalning vilket innebär att du får en faktura i mitten på månaden med alla dina delbetalningsköp.

Jordklok kundservice

Om du vill komma i kontakt med kundservicen på Jordklok kan du göra det via mejl eller telefon. Visionen är att du ska få svar inom 48 timmar (förutsatt att du kontaktar dem på en vardag). Du kan antingen fylla i kontaktformuläret direkt på sajten eller mejla till info@jordklok.se. Via telefon når du dem på 08 618 12 13. Det finns en bra FAQ med svar på de mest vanliga frågorna när det kommer till betalning, returer, leveranser, produkter och mycket annat. Kolla där innan du kontaktar supporten!

Trustpilot Jordklok

Jordklok har fått 4,6 i betyg och totalt finns det just nu 33 stycken omdömen. Samtliga omdömen är positiva och det finns inte direkt någon negativ feedback från konsumenter som handlat på Jordklok.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Jordklok en e-handel som behövs! Det ska vara enkelt att handla naturliga och ekologiska produkter och det behöver nödvändigtvis inte bli så mycket dyrare. Jordklok erbjuder ett brett sortiment av hållbara och naturliga produkter inom skönhet och hudvård, mat och dryck samt hushåll. Beställer du dessutom över 499 bjuder Jordklok på frakten. Om du inte är nöjd med någon vara kan du göra en retur men tänk på att det behöver göras inom 14 dagar. Du själv står för returfrakten och sedan när Jordklok har återfått varan till sitt lager får du en återbetalning. Om det skulle uppstå några problem med din order eller att du helt enkelt har någon fundering kan du alltid kontakta supporten. Jordkloks kundtjänst finns tillgänglig via telefon och mejl. Observera att kundsupporten inte är öppen under helgdagar därför rekommenderas det att du tar kontakt på vardagar under öppettiderna för att få snabbast hjälp. Om du vill ta del av en Jordklok rabattkod kan det vara fördelaktigt att du registrerar dig för nyhetsbrevet. Då får du nämligen uppdaterad information samt kontinuerliga erbjudanden och rabattkoder.

© 2020 Rabattkodslandet.se