Vi har mer än 1642 rabattkoder till över 862 butiker

Sexleksaker outlet rabattkod och recension

Sexleksaker outlet grundades 2013 och riktar in sig på produkter inom erotik. Målet är att erbjuda billiga men kvalitativa sexleksaker. Det är inte enbart sexleksaker som erbjuds utan du hittar även underkläder och annat som kan bli det lilla extra för dig och din partner. I utbudet finns det bland annat vibratorer, dildos, kondomer och tillbehör. Du får inte heller missa sektionen med fynd där du kan hitta sexprylar för under 100 kronor. Sexleksaker outlet finns endast tillgängligt online och har alltså ingen fysisk butik. Detta är även en av anledningarna till att de kan pressa priserna så hårt eftersom det inte är några höga omkostnader för en butik. Om du beställer från Sexleksaker outlet kommer ditt paket vara diskret och det är dessutom fri frakt. Vi ger dig en ärlig recension om Sexleksaker outlet och tar upp information gällande leveranser, produkter, returer samt om du kanske kan ta del av någon Sexleksaker Outlet rabattkod. Fastän sajten har oerhört låga priser är det alltid tacksamt med någon procentuell rabatt.

Sexleksaker outlet rabattkod

Sexleksaker outlet har ständigt pågående kampanjer och erbjudanden, det kan exempelvis vara rabatt på utvalda sexleksaker eller inom specifika kategorier. Om du vill ha de absolut senaste nyheterna och erbjudandena kan det vara fördelaktigt att du registrerar dig för Sexleksaker outlets nyhetsbrev. Du registrerar dig med din mejladress och då får du kontinuerligt unika rabattkoder och erbjudanden samt nyheter som kommer in i sortimentet. Om du vill avsluta prenumerationen är det möjligt att göra detta när du vill.

Aktivera din rabattkod

Om du har en giltig rabattkod på Sexleksaker outlet kan du nyttja den genom att aktivera den i kassan. Du behöver först lägga alla dina varor som du vill köpa i din varukorg. Sedan går du till kassan och där står det ”har du en rabattkod?” Klicka där för att fylla i din Sexleksaker outlet rabattkod. Just nu finns SINGLE11 som ger dig 12 % rabatt på hela ditt köp.

Vilka produkter finns?

På Sexleksaker outlet har du ett flertal olika kategorier att välja mellan: sexleksaker, intimapotek, bondage och fetish, sexiga underkläder, erotik övrigt och fynd och tips. I kategorin sexleksaker finns det smidiga underkategorier för att underlätta för dig som kund. Du hittar till exempel underkategorierna sexleksaker för par, anala sexleksaker, bondage och sexleksaker för henne/honom. På så vis kan du snabbt hitta sexleksaker som passar dina preferenser. I kategorin intimapotek har du underkategorierna glidmedel, bättre sex och kondomer, sexhjälpmedel och intimvård att välja mellan. Klickar du dig in på exempelvis glidmedel finns det ytterligare underkategorier såsom vattenbaserade, silikonbaserade, kylande, smaksatta, veganska glidmedel och så vidare. I underkategorin intimvård finns produkter för rakning, vaginor, hygien och mycket annat. Det finns även klamydiatest att beställa hem för såväl kvinnor och män. Genom att beställa ett test från Sexleksaker outlet sker det diskret och du får svar inom 24 timmar.

Olika varumärken

Sexleksaker outlet erbjuder ett varierat utbud av produkter inom erotik. Du hittar bland annat varumärken som Satisfyer, Adore, EasyGlide, Happy rabbit, Kawaii, Doc Johnson och Lovetoy för att nämna några. Satisfyer är en utav de ledande varumärkena just nu med sin framgångsrika produkt Pro 2 som är en tryckluftsstimulator. Adore är ett varumärke med fokus på underkläder och erbjuder olika varianter av trosor.

Hur fungerar det med returer?

Du kan returnera din vara men det krävs att det är obruten förpackning på grund av hygieniska skäl. Om förpackningen är bruten kommer din retur inte att bli godkänd. Givetvis får inte produkten vara använd eller provad. Du kommer behöva fylla i ett returformulär och sedan kan du skicka din retur till Sexleksaker outlet. Du som kund står för returavgiften om det inte handlar om exempelvis en reklamation eller felaktig vara. I samband med din retur krävs det att du skickar med din faktura eller följesedel i paketet för att din retur ska kunna registreras. Du får din återbetalning inom 5-10 arbetsdagar från det att Sexleksaker outlet har mottagit din retur. Viss försening kan förekomma beroende på vilken bank du använder. Om du har använt dig av faktura som betalningsmetod kommer din faktura att annulleras.

Frakt och leverans

Sexleksaker outlet erbjuder fri frakt oavsett orderbelopp. Ditt paket kommer levereras till din brevlåda men om paketet inte får plats kommer det skickas till närmsta ombud. Om du behöver hämta ut paketet hos ombud krävs det att du visar upp giltig ID-handling. Leveranstiden är cirka 1-3 arbetsdagar men det kan tillkomma någon extra arbetsdag beroende på vilket leveransalternativ du väljer i kassan. För beställningsvaror är leveranstiden lite längre och beräknas då att levereras inom 5-7 arbetsdagar.

Support

Har du frågor gällande din beställning, en retur eller någon fundering kring en produkt kan du alltid kontakta kundtjänsten på Sexleksaker outlet. Du kan nå dem via antingen telefon eller mejl: 042 499 86 16 eller support@sexleksakeroutlet.se. Svarstiden varierar men vanligtvis har du ett svar inom 24 timmar. Via telefon kommer du få svar på din fråga omedelbart. Sexleksaker outlet har dessutom en FAQ-sektion med de vanligaste frågorna och svaren om returer, beställningar, leverans och mycket annat.

Sexleksaker Outlet Trustpilot

På Trustpilot har Sexleksaker outlet 279 omdömen för tillfället och 4,1 i betyg. Det är 62 % som är nöjda med sin upplevelse på Sexleksaker outlet medan 13 % uppger att de haft en dålig köpupplevelse. De senaste omdömena från 2020 är mycket positiva och i omdömena kan man läsa om snabba leveranser och bra priser.

Sammanfattning

Sexleksaker outlet grundades 2013 och har sedan dess erbjudit kvalitativa sexleksaker för en billig peng. Sexleksaker outlet har fri frakt oavsett hur liten eller stor din beställning är. Leveranstiden är cirka 1-3 arbetsdagar men kan vara något längre om det är beställningsvaror. Sexleksaker outlet har låga och pressade priser men ibland finns det även pågående kampanjer och erbjudanden. Det finns också möjlighet att ta del av rabattkoder som du kan aktivera på ditt köp. För att inte missa några nyheter eller aktuella rabattkoder kan du registrera dig för nyhetsbrevet.

© 2020 Rabattkodslandet.se