Vi har mer än 1642 rabattkoder till över 862 butiker

Proshop rabattkod och recension

Proshop är ett danskt företag som är verksamma inom ett flertal marknader bland annat Sverige, Tyskland och Finland. Proshop erbjuder ett stort och brett sortiment av elektronikprodukter för alla rum i ditt hem samt trädgård. De pressar priserna men tummar aldrig på kvaliteten. I Danmark är Proshop en utav de ledande och äldsta företagen inom IT. Proshop försöker etablera sig internationellt och har därför valt att göra entré i den svenska IT-branschen. De samarbetar med lokala leverantörer och anpassar sitt sortiment utifrån den marknad de är verksamma i. Därför varierar utbudet en aning beroende på marknaden i fråga. I Proshops sortiment finns det över 100 000 olika produkter och ständigt läggs det till fler. De arbetar med att ta fram det attraktivaste lagret så att allt du söker inom IT och elektronik finns lätt till hands. Proshop grundades 1995 av Poul Thyregod tillsammans med tre andra partners. År 1999 köpte Poul ut de andra parterna och blev då ensam ägare. 1996 lanserades webbshoppen men det var inte förrän 2005 som den fysiska butiken stängde och de övergick till att vara online helt och hållet. Dagligen görs det hundratals ordrar på Proshop och genom åren har sajten haft över 1.5 miljoner kunder. Om du vill veta mer om Proshop har du kommit helt rätt! Vi ger dig information kring hur sortimentet ser ut samt om det kanske finns någon aktiv Proshop rabattkod att hämta. Du får givetvis information om leverans, returer och återbetalning också.

Proshop rabattkod

Om du har en giltig rabattkod på Proshop kan du nyttja den på hela ditt köp för att få rabatterat pris. Tänk dock på att Proshop redan har pressat priserna och erbjuder ett utav de lägsta priserna i branschen. Ständigt pågår det dessutom olika kampanjer med varor som har nedsatt pris. Därför är det inte ofta det dyker upp Proshop rabattkoder då priserna redan är så pass låga. Du kan även registrera dig för nyhetsbrevet för att kontinuerligt få utskick gällande erbjudanden och kampanjer. Då håller du dig även uppdaterad kring vilka nya produkter som lanseras i sortimentet.

Hur ser sortimentet ut?

Proshop har ett brett utbud inom IT och du hittar kategorier såsom el och belysning, dator, hårdvara, hem och hushåll, kablar och kontakter, nätverk, mobil och tablet, kontorsmaterial, skrivare och tillbehör samt spel och leksaker. Med andra ord har du all elektronik som du kan tänkas behöva till ditt hem på ett och samma ställe på Proshop. Du kan smidigt använda kategorierna för att sedan klicka dig vidare till underkategorierna för att enklare hitta produkter du söker till ditt hem. Väljer du exempelvis kategorin ”skrivare och tillbehör” finns det ett flertal underkategorier att välja på såsom 3D-skrivare, scanner och laminering. Du kan använda dig av filtreringsfunktionen för att ytterligare göra din sökning mer specifik och lättare hitta i det stora sortimentet.

Returnera en vara

Du som kund har rätt att ångra ditt köp. Du har 14 dagar på dig att göra detta. Proshop står inte för returavgiften utan det är du som kund som får betala frakten. Observera att varan du returnerar inte får vara använd eller i bruten förpackning då kan det innebära att din retur ej blir godkänd. Du behöver kontakta Proshops kundservice för att få en fraktsedel som du sedan kan klistra på på ditt paket.

Återbetalning

Om din retur är godkänd kommer du få pengarna återbetalat till dig. Förutsatt att varan inte är använd eller på något vis är felaktig. Du får pengarna tillbaka via den betalningsmetod som du använde i samband med ditt köp. Om du har betalat med Klarna kommer exempelvis din faktura att ändras eller tas bort beroende på om du väljer att returnera hela din beställning eller inte.

Betalsätt

När du handlar på Proshop kan du antingen välja klassisk kortbetalning med VISA eller MasterCard. Du kan även välja Klarna och då har du ett flertal betalsätt som alternativ. Med Klarna kan du antingen betala direkt, senare, med faktura eller delbetalning. Om du väljer att betala direkt kommer pengarna dras i samband med att Proshop skickar din beställning därför kan det ta någon dag eller två innan du ser att pengarna har dragits från ditt konto. Väljer du att betala med faktura kommer fakturan att vara dig tillhanda direkt efter du genomfört ditt köp. Denna faktura behöver betalas inom 14 dagar och om detta inte görs tillkommer en så kallad dröjsmålsränta samt kan det förekomma förseningsavgifter och liknande.

Leveransinformation

Som privatperson har du tre leveransalternativ att välja på. Maxibrev innebär att du får din beställning inom 2-4 arbetsdagar. Paketet levereras i första hand till din postlåda men om paketet ej får plats kommer det levereras till närmsta utlämningsställe. Detta leveransalternativ är endast tillgängligt för beställningar under 1000 kronor. Med postpaket närmsta ombud kommer ditt paket levereras inom 1-2 arbetsdagar och levereras då till ditt närmsta utlämningsställe. Du får då en sms-avisering när ditt paket finns att hämta ut. Du behöver uppvisa legitimation. Med hempaket kommer ditt paket att levereras direkt hem till din dörr, detta är det snabbaste leveranssättet då du har ditt paket inom 1-2 arbetsdagar. Du kan själv välja när du vill att ditt paket ska levereras hem till dig. Proshop använder sig endast av Postnord.

Kundtjänst och FAQ

Du når Proshops kundsupport antingen via mejl eller telefon. Du kan skicka iväg ett mejl till support@proshop.se eller ringa på telefonnummer 08-500 870 30. På sajten finns en omfattande FAQ med frågor och svar som rör beställningar, returer, betalning och mycket annat. Därför kan du först kolla in FAQ-sektionen innan du tar kontakt med supporten.

Trustpilot Proshop

Proshop har ett genomsnittligt betyg på 4,5 och 28 609 omdömen just nu på Trustpilot. 78 % är nöjda med sin upplevelse på sajten medan 7 % är missnöjda.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Proshop en utav de ledande e-handelssajterna inom IT och elektronik. Du hittar en mängd olika kategorier att välja och leveransen är dessutom snabb. Du kan välja om du vill ha ditt paket till dörren eller att hämta det hos ombud. När det gäller returer har du 14 dagar på dig ifall du vill nyttja ångerrätten. Du behöver då kontakta supporten för en retursedel och sedan är det bara att skicka paketet till Proshop. När de har din retur till handla kommer en utbetalning att göras.

© 2020 Rabattkodslandet.se