Vi har mer än 1642 rabattkoder till över 862 butiker

Partykungen rabattkod och recension

Partykungen har över 25 000 artiklar i sitt utbud och verksamheten tog sin form under hösten 2009. Affärsidéen är att erbjuda ett brett utbud av partyprylar, roliga och unika presenter samt maskeradkläder och utstyrslar. Partykungen har sitt säte i Gävle där deras lager finns som är över 5000 kvm stort. Hos Partykungen finner du allt du behöver för din utklädnad oavsett om det är på halloween eller om det är en fest som kräver en speciell utstyrsel. Det finns även festartiklar för att göra din tillställning lite mer spännande. För dig som föredrar roliga prylar så finns det en hel kategori med detta. I vår Partykungen recension tar vi upp information kring sortimentet, leveranser, returer och om det finns någon aktuell Partykungen rabatt som du kan använda på ditt köp. Faktum är att Partykungen har bra priser men med en Partykungen rabattkod kan du pressa priset ytterligare vilket man aldrig tackar nej till!

Partykungen rabattkoder

Partykungen erbjuder bra och låga priser. Ibland dyker det även upp kampanjer på specifika varor eller kategorier där priset är nedsatt ytterligare. Det går även att använda sig utav en Partykungen rabattkod för att få bättre pris. Då kommer ett prisavdrag göras på originalpriset. Ditt slutliga pris kommer visas i kassan.

Partykungen rabattkod student

Om du studerar på exempelvis högskola, gymnasiet eller universitet är det vanligt att du kan ta del av olika rabatter och erbjudanden. Som fattig student räknas varje krona och därför kan det vara bra att hålla utkik på Partykungen när eventuella rabattkoder dyker upp. Just nu finns ingen specifik Partykungen studentrabatt men detta kanske är något som kommer dyka upp så småningom.

Partykungen rabattkod fri frakt

Om du vill ha fri frakt på Partykungen kan det i vissa fall pågå ett erbjudande där du får fri frakt oavsett ordervärde. Dock är det alltid fri frakt om du handlar för mer än 500 kronor. Annars tillkommer en fraktavgift på 49 kronor förutsatt att det inte är något pågående erbjudande med fri frakt även för beställningar under 500 kronor.

Produkter på Partykungen

Partykungen har över 20 000 artiklar i sitt sortiment inom olika kategorier såsom bartillbehör, festartiklar, maskerad och roliga prylar. I kategorin bartillbehör finner du exempelvis glas, pluntor och tillbehör till köket. I kategorin med festartiklar är det alla produkter för den perfekta festen när det kommer till maten eller bakningen, dekorationer, fyrverkerier, flaggor, presenter,  belysning och dukning. Det är inte bara under halloween som många väljer att klä ut sig utan det kan även vara vid andra tillfällen såsom en fest eller annan tillställning. Partykungen har en hel kategori för maskerad och där hittar du exempelvis linser, dräkter, peruker, hattar, skor och smink.

Returer och återbetalning

När du beställer på Partykungen får du 30 dagars öppet köp. Detta innebär att du kan skicka tillbaka din vara och få tillbaka dina pengar förutsatt att varan är hel och oanvänd. Det finns produkter som är exkluderade från ångerrätten och det är exempelvis peruker, linser, smink och andra produkter för hygienen. Du kan göra en retur även fast du har använt dig av en Partykungen rabattkod vid ditt köp. När du ska göra en retur behöver du registrera din retur som du gör via Partykungens kundportal. Du behöver då logga in med din mejladress och ordernummer. Sedan kommer du erhållas en retursedel via mejl som du behöver skriva ut. Därefter packar du din vara i originalförpackningen och ett emballage, det behöver nödvändigtvis inte vara samma påse eller kartong som du fick varan i. I paketet krävs det även att följesedeln finns med. Retursedeln sätter du på paketets utsida och sedan lämnas paketet in på närmsta Postombud. Du kommer då få ett inlämningskvitto som är viktigt att spara. Returen är förbetald men du kommer debiteras på 49 kronor när returen har mottagits av Partykungen.

Leveransinformation på Partykungen

Leveranstiden hos Partykungen är cirka 1-3 arbetsdagar. Med beställningsvaror är leveranstiden något längre. När du har lagt in dina varor i kassan kommer du kunna se den beräknande leveranstiden. Varor skickas i ett och samma paket vilket innebär att om du har beställningsvaror i din order spelar det ingen roll om andra varor har en kortare leveranstid då allting kommer skickas i samma paket. Det är fri frakt så länge du beställer för över 500 kronor. Är ordervärdet lägre än 500 kronor tillkommer en avgift på 49 kronor. Ibland kan du dessutom ta del av en Partykungen rabattkod som ger dig fri frakt. I kassan kommer du se vilka leveransalternativ som finns tillgängliga med Postnord. Det billigaste sättet är att hämta ditt paket på Partykungens lager i Gävle. Om du tar standardleverans kommer ditt paket att levereras till närmsta utlämningsställe. Du kan välja expresshantering vilket innebär att din order kommer prioriteras men det innebär inte en expressleverans. Det är även möjligt att välja hemleverans och då får du ditt paket till din dörr. Leveransavgiften är då 99 kronor för hemleverans.

Partykungen Trustpilot

Partykungen har totalt 51 omdömen på Trustpilot och ett genomsnittligt betyg på 4,1. 61 % av kunderna har haft en suverän upplevelse på Partykungen medan 18 % är missnöjda. Du som kund kan alltid kontakta supporten på Partykungen om det uppstår problem eller om du har några frågor. Du når supporten på kundservice@partykungen.se eller via kontaktformuläret på sajten. Det går även att kontakta dem via chatt.

Sammanfattning

Partykungen är en ledande e-handelssajt för maskeradtillbehör, utstyrslar, smink, festpynt och mycket mer. Det finns just nu över 20 000 olika artiklar och ständigt kommer det in nya spännande prylar i sortimentet. Partykungen erbjuder snabb leverans och vanligtvis har du ditt paket inom 1-3 arbetsdagar. Du kan välja vilket leveranssätt du föredrar antingen till närmsta postombud eller direkt hem till din dörr. Det är fri frakt vid köp över 500 kronor och om din beställning har ett lägre ordervärde tillkommer en fraktavgift på 49 kronor. Om du skulle vilja skicka tillbaka en vara har du 30 dagars öppet köp. Du behöver då registrera din retur i kundportalen och därefter följa de stegen som gäller för en retur. När Partykungen mottagit din retur kommer du få en återbetalning som görs till samma betalsätt som du valde i samband med ditt köp på Partykungen.

© 2020 Rabattkodslandet.se