Vi har mer än 1642 rabattkoder till över 862 butiker

Ginza - 1 Coupon/Offer

Gå till butik

Ginza rabattkod och recension

Ginza är en sajt som erbjuder ett stort utbud av produkter inom olika kategorier: film, musik, böcker, elektronik, retro, godis och snacks, leksaker, hem och hushåll, spel med mera. Målet är dessutom att erbjuda mycket låga priser. Ginza har vunnit pris som ”årets e-handlare i film och musik” flera år i rad vilket garanterar dig att din köpupplevelse kommer bli suverän. De erbjuder inte bara ett stort utbud av produkter utan helheten är i toppklass, du får en tillmötesgående service av kundsupporten om du skulle behöva hjälp och det är snabba leveranser. Ginza har cirka 380 000 beställningsartiklar som alltså går att beställa och få levererade inom ett par arbetsdagar. Affärsidéen grundades redan för 50 år sedan när ägaren insåg att det fanns ett stort behov av en skivbutik. Denna skivbutik utvecklades givetvis genom åren och numera är Ginza inte bara en skivbutik utan erbjuder många andra produkter. År 1988 var en milstople då omsättningen uppgick till 20 miljoner kronor och därefter fortsatte försäljningen att explodera. På sex år steg omsättningen till 200 miljoner. Ginza erbjuder en så kallad Ginzakatalog till sina kunder. Faktum är att den är mycket populär och varje månad skickas det ut cirka 35 000 exemplar. Om du vill ha katalogen kan du be att få den hemskickad. Den går också att lägga till i samband med din beställning. I vår recension kommer vi ta upp information kring produkter, leveranser, returer, betalningsmetoder, supporten samt om det finns någon Ginza rabattkod att hämta.

Ginza rabattkod som fungerar

Att använda en rabattkod för ditt köp är ett perfekt sätt för att få ner den totala kostnaden. Ginza erbjuder kontinuerligt rabattkoder till sina konsumenter. Det finns även aktuella kampanjer med produkter som har nedsatt pris. Du kan exempelvis finna fynd av filmer och musik för 10 kronor.

Aktivera din Ginza rabattkod

Har du skaffat dig en giltig Ginza rabattkod kan du aktivera den i kassan innan du slutför ditt köp. Du kommer direkt se om rabattkoden är giltig eller ej. Rabatten dras av med detsamma och du kommer då se det slutgiltiga priset. Såhär gör du för att aktivera din Ginza rabattkod:
 1. Lägg till produkterna i din varukorg.
 2. Därefter klickar du på ”till kassan”.
 3. Klicka på ”rabattkod / presentkort”.
 4. Fyll i din rabattkod och klicka sedan på ”utnyttja”.
Svårare än så är det inte. Om din rabattkod inte fungerar beror det på att rabattkoden inte är giltig. Om det är en rabattkod som du exempelvis fått i nyhetsbrevet kan du dubbelkolla i villkoren för rabattkoden så att produkterna som du vill köpa omfattas av denna rabattkod. En del produkter är nämligen exkluderade.

Vilka produkter har Ginza?

Ginza har ett brett utbud av olika produkter, du hittar allt från film och musik till retro och böcker till exempel. I kategorin nostalgi/retro finns det skivspelare, vinylskivor och andra produkter till hemmet. I kategorin ”film” finns det just nu över 13 000 träffar. För att du ska slippa skrolla igenom hela utbudet av filmer kan du använda dig av filtreringsfunktionen där du kan klicka i vilken genre, mediatyp och pris du skulle föredra. På så vis kan du smidigt sålla bort de filmer som inte är relevanta för dig. För dig som föredrar att läsa böcker finns det över 58 000 böcker att välja mellan. Om du inte vet vilken bok du är ute efter kan du kolla i ”pockettoppen” eller ”mest sålda” för att få inspiration till ditt nästa bokköp. Det finns böcker för såväl barn och ungdomar som vuxna.

Information om leverans och leveranstider

Ginza erbjuder snabba leveranser och vanligtvis har du ditt paket inom 1-3 arbetsdagar. Ditt paket skickas med post vilket innebär att det kan ske fördröjningar som isåfall Posten ansvarar för. Ginza har över 30 000 produkter och över 300 000 beställningsvaror. Beställer du en produkt som finns direkt i Ginzas lager kommer du ha ditt paket inom 3 arbetsdagar. Däremot om det är en beställningsvara är leveranstiden något längre och kan ta upp till 6 arbetsdagar på grund av att varan då skickas direkt från leverantör. Fri frakt erbjuds om du beställer över 800 kronor. Fraktavgiften är annars 39 kronor. Utvalda produkter kan även vara fraktfria utan att ordervärdet behöver vara över 800 kronor. Du ser huruvida en vara är fraktfri eller inte genom att det står ”fraktfritt” vid produkten.

Returer och återbetalning på Ginza

Enligt svensk lag har du rätt att ångra ett köp inom 14 dagar från att du mottagit ditt paket. Du behöver meddela Ginza att du vill returnera dina varor genom att exempelvis skicka ett mejl till kundsupporten. Varorna som returneras måste vara oanvända och i obruten förpackning. Du som kund står för returfrakten. Det kan ta upp till 14 arbetsdagar innan din retur är åter på Ginzas lager därför behöver du vänta ett tag tills återbetalningen genomförs. Om du har betalat med Qliro faktura kommer din faktura strykas eller korrigeras.

Vilka betalningsmetoder finns?

På Ginza finns det ett flertal betalningsmetoder att välja på när du ska genomföra ditt köp. På så vis kan du välja den som du föredrar eller är mest bekväm med. Du kan betala med följande betalsätt:
 • Qliro
 • Kortbetalning
 • Trustly
 • Postförskott

Qliro

Qliro är ett företag som ger dig som kund möjligheten att välja vilket betalningslaternativ som lämpar sig bäst för dig. Qliro erbjuder exempelvis att du kan betala med faktura, kortbetalning eller delbetalning. Du kan dessutom betala senare om du önskar detta. Nedan går vi igenom mer om vilka betalningsmetoder som erbjuds med Qliro. Faktura  Faktura är det förvalda betalningsalternativet men givetvis kan du ändra detta till någon utav de andra alternativ som finns tillgängliga. Väljer du faktura är det en vanlig faktura som skickas till dig via mejl till den e-postadress som du har uppgett i samband med ditt köp. Fakturan behöver betalas inom 14 dagar och annars kommer en betalningspåminnelse att skickas till dig med en avgift på 60 kronor samt dröjsmålränta på 24 %. Om inte fakturan fortfarande inte betalas tillkommer en inkassoavgift. Köp nu betala senare  Du kan välja att betala vid ett senare tillfälle. Då tillkommer en uppläggningsavgift på 39 kronor men sedan är det inga ytterligare avgifter. Räntan ligger på 0 % och fakturan skickas till din mejl i mitten av månaden. Om du inte betalar din faktura i tid är förseningsavgiften 135 kronor plus en dröjsmålsränta på 24 % och utöver det även den gällande refernsräntan. När du väljer faktura eller köp nu betala senare som betalningsmetod kommer Qliro att göra en kreditupplysning på dig. Konto och delbetalning  Väljer du delbetalning som betalningsmetod hos Qliro kommer du direkt att få besked om din ansökan har blivit godkänd. Om din ansökan inte blivit godkänd kan du välja ett annat betalningsalternativ. Med delbetalning är det möjligt att ha flera eller bara ett delbetalningsköp som Qliro därefter sammanställer i en månadsfaktura. Denna månadsfaktura skickas till dig via mejl i mitten av månaden. Kortbetalning  Betala med ditt kort genom att fylla i dina kortuppgifter såsom kortnummer, CVC, giltighetsdatum och kortinnehavarens namn. Köpsumman dras från ditt konto när varorna lämnas butikens lager. Därför kan det dröja ett par dagar innan du ser att pengarna har dragits från ditt konto.

Direktbetalning via Trustly

Trustly är ett smidigt och säkert betalsätt som du använder genom att följa dessa enkla steg:
 1. Först väljer du Trustly som betalningsmetod.
 2. Ange den bank som du använder och sedan verifierar du dig med ditt BankID.
 3. Välj därefter vilket bankkonto du vill att betalningen ska ske ifrån (till exempel ditt vanliga lönekonto eller ett sparkonto). Bekräfta sedan köpet!
 4. Pengarna dras omedelbart på ditt konto och du får en orderbekräftelse skickat via mejl.

Ginzas kundsupport

Har du frågor gällande din beställning eller något annat som har med Ginza att göra? Du har en stor FAQ-sektion till ditt förfogande med frågor och svar som rör det mesta på Ginza. Till exempel leveranser, returer, rabatter, presentkort, sortimentet, glömda inloggningsuppgifter med mera. Det kan vara så att din fråga inte finns med och då kan du givetvis kontakta supporten. Det gör du via antingen telefon 0512-299 50 eller genom att fylla i kontaktformuläret på sajten så får du svar via mejl. Deras mejladress är kundservice@ginza.se. Detta är öppettiderna för telefonsupport: - Måndagar 10.00-17.00 - Tisdagar - Torsdagar 13.00-17.00 - Fredagar 10.00-13.00

Sammanfattning

Ginza är en stor e-handelssajt med ett brett sortiment av exempelvis musik, film, böcker, retro och mycket annat. Affärsidéen föddes redan för 50 år sedan och numera omsätter Ginza miljoner kronor. Förutom onlineshoppen kan du även beställa hem deras Ginza katalog där samtliga produkter finns samlade. Du kan även göra beställningar via telefon om du föredrar det. Det finns ett flertal betalningsalternativ att välja på bland annat faktura, direktbetalning med Trustly, delbetalning och kortbetalning. När det gäller returer och återbetalning har du som kund rätt att returnera dina varor inom 14 dagar.  Återbetalning sker när Ginza återfått varorna till sitt lager. Om du har några funderingar eller frågor kan du alltid kontakta supporten som finns tillgänglig måndag-fredag under begränsade öppettider.

© 2020 Rabattkodslandet.se