Vi har mer än 1642 rabattkoder till över 862 butiker

Coolshop rabattkod och recension

Coolshop grundades av två bröder i januari 2002. Verksamheten tog form i deras garage och har sedan dess etablerats och är ett ständigt växande företag. Coolshop anställer kontinuerligt och driver sin verksamhet framåt. Coolshop har tre grundvärderingar som genomsyrar verksamheten:
  • Enkelt är coolt: Rätt produkter behövs, priserna ska vara låga och leveransen ska vara gratis.
  • Ärlighet är coolt: Ärlig service och en kundsupport du kan kontakta när du vill.
  • Det lilla extra är coolt: Coolshop gör det lilla extra för dig som kund.
I denna recension får du ta del av information om företaget, leveranstider, vilka produkter som finns i sortimentet samt om det är någon aktiv rabattkod som kan aktiveras på ditt köp.

Coolshop rabattkod

Coolshop använder sig inte utav någon specifik Coopshop rabattkod utan istället pågår ständigt kampanjer med nedsatta priser. Ofta kan du hitta produkter med upp till 50 % rabatt jämfört med konkurrenter och priser i fysiska butiker. När du handlar på en kampanj krävs ingen rabattkod utan priset dras av automatiskt. Aktuella kampanjer som pågår nu är exempelvis nedsatta priser på populära spel till PS4 och Xbox men också produkter inom skönhet, hudvård, till hemmet samt filmer och leksaker. Just nu finns det över 3000 produkter inom skönhet till nedsatta priser och inom kategorin tv-spel och konsoler är det över 1600 spel till nedsatt pris.

Tjäna rabattpoäng - helt utan rabattkod

Coolshop gör allt för att du som kund ska vara nöjd och vid varje köp får du så kallade rabattpoäng. Dessa poäng kan användas vid din nästa beställning. Rabattpoängen är enkla att tjäna in och du får poäng automatiskt 22 dagar efter att din beställning från Coolshop har skickats. Klickar du på ”min profil” kommer du se hur många poäng du har samlat ihop hittills. Observera att dina poäng är personliga och kan alltså inte föras över till ett annat konto. När du ska använda dina rabattpoäng behöver du klicka på ”använd mina points” i snabbkassan. Du behöver vara inloggad för att kunna se detta alternativ. Summan på din beställning kommer då att ändras beroende på hur många poäng du har. Väljer du att göra en retur på en beställning som använts med rabattpoäng eller om du skulle avbryta din beställning så kommer dina poäng att gå förlorade. Observera att dina poäng är giltiga i sex månader. Du behöver ha 100 poäng för att kunna använda poängen i samband med ett köp. 100 poäng motsvarar 10 kronor. Något som är bra att veta är att du aldrig kan köpa en produkt med dina poäng och få den helt gratis. Om en produkt kostar exempelvis 169 kronor kommer du maximalt kunna nyttja 160 kronor i rabatt.

Registrera dig för nyhetsbrevet

För att inte missa några erbjudanden och rabatter kan du registrera dig för Coolshops nyhetsbrev. När du prenumererar får du personlig marknadsföring vilket innebär att erbjudanden har valts ut utifrån ditt intresse. Du kan när som helst avregistrera dig för prenumerationen. När det gäller nyhetsbrevet kommer det inte skickas ut några Coolshop rabattkoder men däremot kommer du få tillgång till andra erbjudanden och kampanjer som du helt enkelt inte får missa.

Vilka produkter har Coolshop?

Coolshop har tusentals produkter inom ett brett utbud av kategorier. Kategorierna som finns är: spel och konsoler, leksaker, skönhet, trädgård, elektronik, hem och kök, film och TV, baby och barn, gadgets, sport och outdoor, datorer, fanshop och saker att köpa, bagage och resväskor samt verktyg. I kategorin spel och konsoler kan du hitta relevanta produkter beroende på konsol. Exempelvis samtliga spel till Xbox One eller Playstation 5. Det finns även underkategorierna: topplista, nyheter, populära förbokningar, rea, begagnat och download. I trädgårdskategorin har du allt du kan tänkas behöva till din älskade trädgård. Du har exempelvis uteleksaker, utomhusbelysning, robotgläsklippare men också produkter till din grill och dekorationer. Populära märken inom trädgård är exempelvis Solamagic, Fiskars, Bosch och Amazonas. Är du en aktiv person och vill hitta kvalitativa produkter inom sport är Coolshop också ett bra alternativ att välja. Under kategorin sport och outdoor hittar du nämligen prisvärda produkter inom cykling, badminton, skateboarding och övrig uteaktiviteter. Ledande varumärken inom denna kategori är exempelvis Segway, Fitbit och Yonex.

Vilka varumärken finns?

Eftersom Coolshop har ett brett sortiment inom olika kategorier är det inte så förvånande att utbudet av varumärken också är enormt. Du hittar givetvis stora och ledande varumärken som Batman, LEGO, Microsoft, Minecraft, Nintendo, Wii och Playstation och detta är bara inom kategorin TV-spel och konsol. Inom kategorin skönhet finns det märken som Chanel, Clinique, L’oréal, Murad och Clean. För dig som behöver produkter till baby och barn har Coolshop ett bra utbud av bilstolar, möbler, säkerhetsutrustning, barnkläder och mycket mer. Märken i denna kategori är exempelvis Convord, Baby Dan, Pippi, Rice och Trunki. Ofta förekommer det rabatterade priser på produkter i de olika kategorierna oavsett varumärke och ingen speciell rabattkod krävs.

Hur fungerar det med returer och återbetalning?

Har du beställt från Coolshop har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Det är viktigt att produkten är oanvänd och att du inte har brutit förpackningen. Du får tillbaka dina pengar när Coolshop mottagit den returnerade produkten. Det är du som kund som ansvarar för returavgiften och att varan kommer fram välbehållen till Coolshops lager. Du kan endast skicka med Postnord då Coolshop inte samarbetar med DHL, Schenker eller liknande när det gäller returer. Glöm inte att skicka med någon form av referens för din beställning i paketet det kan exempelvis vara ett ordernummer eller en faktura. Annars kan inte Coolshop behandla din retur eftersom de inte kan koppla ihop vem beställningen tillhör.

Betalsätt

På Coolshop kan du antingen välja att betala med kort och då krävs det att du fyller i dina kortuppgifter såsom kortnummer och CVC-kod. Du kan även betala med Klarna vilket gör att du har fler betalningsalternativ att välja på. Med Klarna kan du välja hur du vill lägga upp din betalning antingen genom att betala direkt eller med exempelvis faktura eller delbetalning. Väljer du faktura kommer en faktura skickas till dig via e-post. Du behöver betala fakturan inom 14 dagar annars tillkommer avgifter och dröjsmålsränta. Med delbetalning kommer en faktura skickas till dig varje månad där din delbetalningsköp är samlade.

Leveranstider

Coolshop erbjuder fri frakt och det spelar ingen roll vilket ordervärde din beställning har. Det är inga extra kostnader som tillkommer heller. Paket skickas vanligtvis från Coolshops lager på måndagar, onsdagar och fredagar förutsatt att din beställning är gjord innan klockan 16.00. Med DHL skickas generellt ditt paket nästkommande arbetsdag efter att din beställning är gjord. Ditt paket kommer att levereras hem till din brevlåda beroende på storlek. Om paketet inte får plats i brevlådan kommer det istället finnas att hämta hos ombud. Du får då ett meddelande om var paketet finns att hämta. Du behöver uppge legitimation för att kunna hämta ut paketet.

Coolshop kundtjänst

Om du har några frågor eller funderingar kring din beställning, leverans eller någon produkt som finns i sortimentet så kan du alltid kontakta supporten på Coolshop. Du kan antingen chatta med dem och då öppnas ett chattfönster direkt på webbsidan. Öppettiderna för chatt är måndag till torsdag 09.00-16.30 och fredagar mellan 09.00-16.30. Det är även möjligt att mejla på info@coolshop.se. Föredrar du att ta kontakt via telefon är det på telefonnummer 0340-64 66 30 som du kan ringa. Samma öppettider gäller för telefon som via chatt. Om du har kontaktat supporten via exempelvis mejl behöver du nödvändigtvis inte kontakta dem via telefon eller chatt. Om du gör detta kan det vara bra att uppge att du har kontaktat dem tidigare gällande samma ärende.

Trustpilot Coolshop

Coolshop har just nu över 100 000 omdömen och ett betyg på 4,3. Majoriteten av kunderna, hela 80 %, är supernöjda med sin upplevelse på Coolshop. Det är totalt 5 % som är missnöjda. Med över 100 000 omdömen är 4,3 ett mycket högt betyg och i omdömena framgår det att kunderna är glada över produkterna, leveranserna och priserna.

Sammanfattning

Summan av kardemumman är att Coolshop är en webbshop som erbjuder många produkter inom flera kategorier. Du hittar allt från robotgräsklippare till barnkläder och skönhetsprodukter. Det finns även många prisvärda tv-spel för olika konsoler såsom Xbox och Playstation. Något som är unikt med Coolshop är att de har ett generöst rabattsystem vilket innebär att du som kund får rabattpoäng för varje köp. Dessa poäng kan sedan användas för att få rabatt på dina framtida köp. Coolshop använder sig inte av någon rabattkod då priserna redan är så nedsatta samt att du kan använda dig av dina rabattpoäng. Du kan kontakta kundtjänsten på Coolshop via telefon, chatt eller mejl. Svarstiden varierar men givetvis är det snabbast att ta kontakt via telefon då du får svar direkt. Om ditt ärende inte är särskilt brådskande kan du ta kontakt via mejl. Det finns även en FAQ med frågor och svar som kan vara värd att läsa igenom. Coolshop har över 100 000 omdömen på Trustpilot och ett genomsnittsbetyg på 4,3 vilket garanterar dig en trygg och säker köpupplevelse på Coolshop!

© 2020 Rabattkodslandet.se