Vi har mer än 1642 rabattkoder till över 862 butiker

Boohoo rabattkod och recension

Boohoo har funnits sedan 2006 och erbjuder ett välfyllt sortiment av kläder, skor och accessoarer. Trots att Boohoo grundades 2006 var det inte förrän 2012 som Boohoo växte och blev ett stort internationellt företag och då lanserades även sajten i USA och Australien. Det finns de senaste modekläderna för både män och kvinnor med lättnavigerade kategorier för att du enkelt ska kunna hitta i det stora utbudet. Oavsett vilken kroppstyp du har kommer du hitta något som faller dig i smaken. År 2014 lanserades BoohooCurve vilket är en kollektion med fokus på de lite större kroppsformerna. Det finns även kollektionerna tall och petite. Dessutom har Boohoo ofta rea och nedsatta priser - ibland kan du behöva använda en rabattkod men det kan även vara pågående kampanjer där ingen rabattkod krävs. Boohoo erbjuder inte bara kläder och mode utan är även en perfekt plats för att hitta inspiration till dina outfits oavsett om det är outfits för festival, häng i soffan eller kontorsoutfits. I denna recension kommer det tas upp information kring sortimentet, leveranser och returer samt andra nödvändigheter exempelvis om det finns någon aktiv Boohoo rabattkod som du kan använda.

Boohoo rabattkod

En rabattkod är perfekt för att köpa kläder till ett lägre pris. Vanligtvis har Boohoo kampanjer och erbjudanden exempelvis 50 % rabatt på hela sortimentet. Det kan då även finnas en chans att du kan få en rabattkod som du kan använda även på rean som ger ytterligare 10 % rabatt. Boohoo samarbetar dessutom med många kändisar, både i Sverige men även internationellt. Ofta erbjuder dessa kändisar unika rabattkoder som du kan använda på ditt köp på Boohoo. Vanligtvis är det 10-20 % rabatt på hela ditt köp. Rabattkoden behöver aktiveras i kassan och sedan blir det ett prisavdrag. Om du inte vill missa några nyheter eller erbjudanden kan du registrera dig för Boohoos nyhetsbrev. Då kommer du alltid vara uppdaterad om det senaste!

Boohoo Studentrabatt

Är du studerande kan du få rabatt på ditt köp genom Studentbeans eller Unidays. Du får då 52 % rabatt. Det som krävs är att du har ett konto samt att du bekräftar din studentstatus på antingen Studentbeans eller Unidays. Det går även att få en studentrabatt via Mecenat och den ligger på 45 % rabatt. Vanligtvis gäller inte studentrabatten på rea och kan inte heller kombineras med andra erbjudanden.

Aktivera din rabattkod

Har du en giltig Boohoo rabattkod? Grattis! Nu kan du få rabatt på ditt köp. Lägg till alla produkter du vill köpa i varukorgen och därefter klickar du på ”gå till kassan”. Där får du en översikt och kan fylla i en giltig rabattkod. I vissa fall krävs ingen rabattkod utan prisavdraget sker automatiskt i kassan.

Vilka produkter finns?

Boohoo har ett enormt utbud när det kommer till kläder, skor och accessoarer samt kosmetika. Det finns kläder för olika kroppstyper men också mammakläder. Kollektionerna som erbjuds är bland annat curve, petit och tall. Curve är för de lite större kroppstyperna och här finns storlekar upp till 54. Är du lite mindre och kortare kan petit-kollektionen vara bra att kolla in. Här finns det plagg som är mindre är vanligt och passar dig som är kortare än 165 cm. Den minsta storleken är 32. Om du är längre finns kollektionen tall som lämpar sig bra för dig som är över 170 cm. För män är det kollektionerna big and tall, long line, muscle fit och oversize som finns. Kategorierna gör det enkelt för dig att hitta du kan exempelvis välja festklänningar eller satinklänningar i kategorin klänningar. Detta innebär att du då får fram ett relevant utbud. Det är givetvis möjligt att använda sig av filtreringsverktyget där du kan filtrera på storlek, modell, färg, tillfälle eller pris. Det finns kläder för under 100-lappen men även mer exklusiva plagg för över 500 kronor. Det är inte heller ovanligt att kändisar tar fram sina egna kollektioner som är limited edition.

Returer och återbetalning

Du som kund har ångerrätt vilket innebär att du kan returnera en vara utan anledning. Du behöver skicka tillbaka din vara så fort som möjligt men du har 28 dagar på dig att göra det. Något som är viktigt är att samtliga lappar och etiketter finns kvar på plaggen och att plaggen är helt oanvända. Använd originalpaketet eller annat emballage. Ladda ner din retursedel och skriv sedan ut den för att klistra fast den på ditt paket. Du lämnar in paketet på närmsta ombud och får då ett inlämningskvitto som är viktigt att du sparar. När returen har mottagits och registrerats görs en återbetalning så snabbt som möjligt - vanligtvis inom sju arbetsdagar. Hela proceduren för en retur tar cirka 28 arbetsdagar. Du kommer få pengarna via samma betalsätt som du använde när du gjorde din order. Om du har gjort en retur och det gått längre än 28 dagar utan att du fått en återbetalning är det läge att höra av dig till kundtjänsten så hjälper de dig.

Betalningsmetoder

När du shoppar på Boohoo har du en hel del betalningsmetoder att välja mellan - samtliga är givetvis säkra att använda och krypterade. Du kan välja mellan betalkort som Visa, Mastercard eller American Express. Det är även möjligt att använda Klarna, PayPal eller Paysafecard. Med Klarna kan du exempelvis välja om du vill betala direkt eller med delbetalning eller faktura. Tänk dock på att om du väljer faktura måste du betala fakturan inom två veckor. Annars kan det tillkomma förseningsavgifter och dröjsmålsränta. Har du fått ett presentkort på Boohoo? Du kan använda det genom att fylla i koden i fältet ”använd presentkort” i samband med att du slutför beställningen. Du behöver inte använda hela beloppet på ditt presentkort utan om du inte nyttjar allting kommer du kunna använda det vid ett senare tillfälle. Om du får problem med din betalning när du ska genomföra ett köp kan det bero på att du råkat skriva fel uppgifter. Kontrollera exempelvis dina kortuppgifter eller personnummer för att säkerställa att det är rätt uppgifter som angetts. Om problem kvarstår kan du kontakta supporten för att få hjälp och detta gör du genom att klicka på ”kontakta oss” så finns det ett flertal kontaktsätt att välja mellan.

Leveransinformation

Standard leveransen för beställningar inom Sverige är fem arbetsdagar. Fraktavgiften är 70 kronor. Du kan även välja expressfrakt vilket innebär att du får paketet levererat inom tre arbetsdagar. Observera att fraktavgiften då är 219,90 kronor. När din beställning är gjord behandlas din order omedelbart för att så snabbt som möjligt kunna levereras hem till dig. Det är därför inte heller möjligt att ångra eller avbryta en beställning som redan är lagd då får du helt enkelt returnera dina varor när de har levererats till dig.

Kundsupport och FAQ

När du kontaktar Boohoo är det viktigt att du uppger ditt ordernummer för att de snabbt ska kunna lokalisera din order och hjälpa dig på bästa sätt. Du kan först och främst läsa igenom FAQ:en där de mest förekommande frågorna och svaren finns tillgängliga. Det är frågor gällande beställning, betalning, leverans med mera. Om du mot förmodan inte skulle hitta svaret på din fråga kan du givetvis alltid kontakta kundsupporten. Detta kan du göra via mejl eller via sociala medier såsom Facebook och Twitter. Via Facebook får du vanligtvis svar inom bara några timmar. Svarstiden kan variera beroende på hur högt tryck det är på kundservicen. Under vissa perioder är det exempelvis mer belastning såsom under jul och speciella högtider. Om du skriver till Boohoo på sociala medier bör du kontakta dem på engelska eftersom Boohoo är ett internationellt företag. Supporten är väldigt hjälpsamma oavsett vad ditt ärende gäller.

Trustpilot Boohoo

Boohoo har totalt 160 517 stycken omdömen på Trustpilot. Betyget ligger på 4,4 vilket är ett högt betyg. 63 % är supernöjda med sin köpupplevelse medan 10 % uppger att de haft en dålig upplevelse. De senaste omdömena är mycket positiva där det nämns både att supporten var hjälpsam samt bra priser.

Sammanfattning

Boohoo är en utav de största e-handelssajterna för mode, skor och accessoarer. Det finns ett stort utbud för såväl män som kvinnor. Kläderna passar olika kroppstyper och det finns kollektioner såsom tall, curve, petit och mammakläder. Det är inte alltid lätt att hitta snygga plagg med en perfekt fit oavsett vilken kroppsform du har - Boohoo har ett stort och varierat utbud så du kommer garanterat hitta något som passar. Det finns även en sektion helt dedikerad för män och här har du ett stort sortiment när det kommer till skor, kläder och accessoarer. Använd filtreringsverktyget för att snabbt hitta det du söker. Boohoo är den ultimata sajten för dig som behöver lite inspiration till din outfit, kanske ska du gå på festival eller bröllop och behöver hitta den perfekta utstyrseln? När du handlar på Boohoo har du möjlighet att ta del av rabattkoder och nedsatta priser på ett flertal produkter. Det är inte heller ovanligt att det är exempelvis 50 % rabatt på hela sajten.

© 2020 Rabattkodslandet.se